Darphin
Darphin is een professionele, plantaardige huidverzorgingslijn uit Parijs, ontwikkeld in 1958 door de franse dermatoloog Pierre Darphin. De luxueuze formule is gebaseerd op een mix van technologie, plantenextracten en pure essentiele oliën. Dit is wat u rijkelijk voelt en beleeft in de crèmes, serums en oliën van Darphin.

Payot bénéfice soleil
De laboratoria van dr. Payot, 80 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging, hebben zich gebaseerd op een fundamentele ontdekking: de zaden en bloemblaadjes van de zonnebloem bezitten krachtige anti-aging werkstoffen. Door zonnebloemextracten en UVA/UVB filters te combineren heeft Payot Bénéfice Soleil gecreëerd. Een lijn zonneproducten tegen huidveroudering met een viervoudige beschermende werking. Bescherming aan het huidoppervlak, preventie tegen veroudering, herstel en bescherming van de huidcellen.

PUPA Milano
Het trendy Italiaanse make-upmerk PUPA Milano staat voor fashion, innovatie, trends en kleur. Met PUPA Milano kan iedereen een geschikte make-up look creëren. Van gedistingeerd tot super trendy, voor de jeugdige consument en voor de zakenvrouw, voor een feestelijke make-up en een dagelijkse verfraaiing van het uiterlijk.
Producten
Schoonheidssalon Cosmique werkt met de volgende kwaliteitsproducten.
cosmique005003.jpg cosmique005002.jpg cosmique005001.jpg