cosmique006005.jpg
Darphin
Darphin is een professionele en plantaardige huidverzorgingslijn uit Parijs. De luxueuze formule is gebaseerd op een harmonieuze mix van technologie, plantenextracten en pure essentiŽle oliŽn. Het unieke huidverzorgingsysteem van Darphin heeft haar eigen behandelmethodes en manuele massage technieken die de werking van het product versterken.
De combinatie van hoog geconcentreerde plantaardige formules, ultrazachte crŤmes en exclusieve massages zorgen voor een bijzondere behandeling. Een behandeling die zorgt voor huidverbetering en ontspanning van lichaam en geest.
Darphin hanteert een filosofie van hoogwaardige, persoonsgerichte huidverzorging. Met gebruikmaking van effectieve werkstoffen uit de natuur, innovatieve formules en aangename texturen, worden verzorging en behandeling steeds optimaal afgestemd op uw huidconditie. Een uniek concept voor resultaatgericht maatwerk!

De krachtige werking van aromatherapie
Door cosmetische en dermatologische innovaties te combineren met aromatherapie, kenmerkt ieder product zich met geselecteerde extracten en geuren van planten. Indien deze heilzame aromatische melanges en essentiŽle oliŽn gebruikt worden in een voor u afgestemde mix worden uw zintuigen gestimuleerd en wordt een gevoel van schoonheid en welzijn opgeroepen.

Persoonsgerichte huidverzorging
Uw huid is complex. De huidverzorging van Darphin is eenvoudig: een serum, een aromatische verzorging en een crŤme afgestemd op ieder huidtype en zo gemaakt om te helpen bij het herstellen, het verzorgen en het voeden van de huid. De unieke producten van Darphin bieden een individuele, persoonsgerichte huidverzorging om zo het beste resultaat te bereiken.
Het programma huidverzorgingsproducten van Darphin werkt op drie verschillende niveaus in de huid om de huid in optimale conditie te brengen Ė en te houden!
cosmique006004.jpg cosmique006003.jpg cosmique006002.jpg cosmique006001.jpg